OTC Acompanyament Coach Personal

Política de Dades de Caràcter Personal i Confidencialitat

1. General

E.M., S.L. garanteix expressament que les dades que vostè ens faciliti són mantinguts amb absoluta confidencialitat.

2. Tractament de les seves dades personals

A fi de processar la seva comanda i de cedir els drets de reproducció de les imatges als nostres clients, vam requerir ens facilitin certes dades personals com la raó social, N.I.F., nom i cognoms, adreça, telèfon i e-mail els quals són tractats de forma informatitzada. Vostè autoritza expressament que aquestes dades siguin arxivats en la nostra base de dades de clients per al seu ús intern.

De conformitat amb l’establert en la Llei Orgànica 15/99, de 13 de Desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en la normativa de desenvolupament, vostè pugues, en qualsevol moment, accedir, modificar o sol·licitar que cancel·lem la seva informació personal de la nostra base de dades a través de la nostra pàgina web o enviant un e-mail a info(arroba)ramonpons.cat.

El tractament i gestió dels mateixos compleix l’estipulat en el Reial decret 994/1999, d’11 de juny, pel qual s’aprova el reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal.

Ramonpons.cat  en cap concepte, ven informació sobre els seus clients a tercers ni cedirà informació alguna de les seves dades.

3. Seguretat

Ramonpons.cat pren totes les mesures necessàries per protegir la confidencialitat de la seva informació personal.
Únicament empleats autoritzats tenen accés a les bases de dades que emmagatzemen informació de l’usuari o als servidors que allotgen el nostre servei.

4. Modificacions

Ramonpons.cat es reserva el dret de modificar la seva política de confidencialitat a causa d’un canvi legislatiu, jurisprudencial o d’acord amb el seu criteri o pràctica empresarial.
Per a qualsevol dubte o aclariment referent a la nostra política de confidencialitat, per favor posi’s en contacte amb nosaltres en les dades de contacte que figuren sempre visibles en la Web.

4. Llei de Protecció de Dades

Ramonpons.cat , compleix amb la legislació vigent i garanteix als seus clients que totes les dades recollides a través del formulari seran utilitzats en la forma i amb les limitacions i drets que concedeix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (*LOPD). El tractament i gestió dels mateixos compleix l’estipulat en el Reial decret 994/1999, d’11 de Juny, pel qual s’aprova el Reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal.

Vostè  autoritza a Ramonpons.cat, per a l’ús i tractament informàtic de les dades personals que faciliti, que seran emprats per proporcionar-li informació de les nostres condicions de distribució, la promoció dels productes i serveis de Ramonpons.cat, i amb finalitats històriques.

Vostè podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades personals, de conformitat amb l’establert en la normativa vigent sobre protecció de dades
personals, dirigint-se a OTC – Centre Balmes, Pl. Gala Placidia, 10-12, 5º 2ª, 08006 Barcelona, Tel. 646 673 391 o per e-mail: info(arroba)ramonpons.cat.

© Ramonpons.cat