OTC Acompanyament Coach Personal

Qui sóc

Qui sóc

El meu nom és Ramon Pons i em dedico professionalment al coaching des del 2008. Aquell any, vaig decidir crear OTC, Oficina Tècnica de Coaching, orientada principalment a la petita i mitjana empresa, emprenedors i autònoms .

Aquesta iniciativa va ser motivada per la meva pròpia vivència personal i experiència professional com a empresari i directiu, activitat que he desenvolupat durant vint anys.

En el decurs d’aquest anys, l’aprenentatge més valuós ha estat comprovar que, malgrat la importància dels coneixements i els aspectes tècnics, el que realment reforça i allibera les persones és sentir-se acompanyades, escoltades i lliures per poder exposar les seves vivències, sense rebre objeccions,judicis o valoracions, només aquells consells o consideracions que demanen explícitament.

Aquest acompanyament proporciona fortalesa, motivació i seguretat personal als altres, i, alhora, omple de valor i sentit la meva pròpia feina.

Els darrers anys, a la meva formació anterior en disciplines de gestió i management, he afegit les titulacions especifiques en :

Màster Coach integral en PNL i Gestalt
Màster internacional de Coaching amb PNL
Certificat internacional Life & corporate Coach
Formador de formadors en Intel·ligència emocional
Consultor mètode DISC sobre estils de comportament
Consultor mètode WPMOT sobre motivadors i valors personals
Consultor mètode Belbin en desenvolupament d’equips d’alt rendiment
També sóc membre de l’International Coach Federation (ICF) i de l’ Asociación Española de Coaching Ejecutivo y Consultoría de Procesos (AECOP).

La meva filosofia

Escoltar i motivar les persones per tal que aconsegueixin assolir les seves fites, de manera pràctica i els més senzilla possible o, simplement, acollir-les i acompanyar-les en el seu procés vital.

El meu propòsit és oferir oportunitats i solucions a les persones que sentin la necessitat de créixer,de cercar i generar valor per al seu benestar personal, tant a través de la metodologia del coaching com d’altres disciplines per a l’autoconeixement i el desenvolupament personal.

Els meus valors:

Sinceritat
Absoluta confidencialitat
Absència de judicis i valoracions
Màxim respecte
Compromís amb la persona